Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Ook de 1,5 meter kan aanleiding zijn om concerten te annuleren. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Dordrecht, Bonfire, vrijdag 11 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

4 Zussen
Al jaren luister ik met plezier naar je muziek. Nu voor het eerst naar het theatherprogramma samen met mijn 3 zussen. We waren erg benieuwd. Alle 4 hebben we enorm genoten! Heel sterk programma: de rode draad van het thema 'Als ik zo vrij mag zijn', ontroering, humor, stilte en power! Wat een talent en een uitstraling! We zaten op de achterste rij, maar ook daar kwam je boodschap over. De tijd vloog voorbij! Voor herhaling vatbaar. God bless you! ;)
Rene
Heel fijne avond gehad, Elise heeft een mooie boodschap omlijst met humor.
Marja
Wat heb ik een heerlijke avond gehad, wat kan Elise prachtig vertellen en zingen!!ontroerend . heel veen dank Elise en de mannen!!
Gertrud
Wat een geweldige presentatie.Zo goed in elkaar gezet. Fantastische muzikanten en een prachtige rode lijn met Harriet Turban?Moos in het voerlicht. Een heerlijke avond met een GOEDE inhoud, Dankjewl Elise en muziekmannen!!!!!!!!!!!!!!
Celine
Het was echt super leuk! Inderdaad heerlijk met een lach en een traan. Soms was het veel even zoeken naar de verhaallijn. Heel fijne avond gehad, gezellig met mijn pleegmoeder!
Janny
Supper
Annemieke
Leuke voorstelling met een mooi historisch verhaal. En prachtig gezongen liedjes.
L. Kuyt
Geweldig, Vrijheid , t'liep als een rode draad door alles wat gezegd en gezongen werd... Met een vleug humor.. Ff lekker lachen ..en zeker ook met een boodschap..Heerlijk zo'n avondje ontspannen...samen met m'n zus
Agonda
Wederom een geweldige avond gehad. Wat een talent om rake teksten te combineren met intense muziek, een geweldige stem en een mimiek waar je U tegen zegt. Dankjewel Elise voor dit prachtige verhaal.
Corrie
Een heel andere kant van Elise gezien. Wat een power en talent laat ze zien. Een avond die omvloog. Genoten ....
Remon
Elise en mannen, jullie hebben een leuk en krachtig en prachtig theater avond gemaakt. Ik vond het samenspel met je band heel leuk. Erg mooi om te horen hoe Hariëtte is ‘vrijkocht’ . Almachtig mooi om te zien hoe ze verder gaat om de overige slaven te ‘bevrijden’ Als je zo’n programma kunt maken, mag je best een kilootje extra wegen. ????. Ik ben alleen niet blij met de heel warme locatie. Ik wilde bijna vluchten tegen de hitte. Daarnaast is er veel weerkaatsing van geluid in deze kerk. Dat is niet te voorkomen. Het blijft ondanks dat een wonderlijke avond.
Esther
Het was geweldig, we hebben er echt van genoten! Het was echt een avond met een lach en een traan, heerlijk!
José
Wat een TALENT, Elise om in zo'n programma een ontspannen en goede boodschap neer te zetten. Met geweldige muzikale omlijsting. Top Een puntje, de belichting klopte niet altijd.

Info

Elise Mannah keert in het najaar van 2020 terug in de Nederlandse theaters met de reprise van haar nieuwste voorstelling ‘Als ik zo vrij mag zijn’. Na de succesvolle theatertour in het najaar van 2019, waarbij nagenoeg alle zalen uitverkocht waren, beloven het wederom bijzondere avondjes uit te worden met een verrassend programma vol luisterliedjes en anekdotes die onderdeel zijn van een inspirerend waargebeurd verhaal.

Als ik zo vrij mag zijn is een uniek programma waarin Elise op zoek gaat naar de vele facetten van wat vrijheid eigenlijk echt inhoudt. De rode draad wordt gevormd door een bijzonder verhaal wat inspireert en de bezoekers een spiegel voorhoudt bij zaken waar we in ons leven allemaal tegenaan lopen. Met deze meeslepende theatervoorstelling weet Elise iedereen te verrassen. Ze neemt ons mee op haar vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering, zoals we van Elise gewend zijn, altijd dicht bij elkaar. Elise wordt in deze voorstelling bijgestaan door muzikale duizendpoot Henk Doest op onder andere toetsen en virtuoos Michael Rothuizen op gitaar.

De eerste serie voorstellingen van ‘Als ik zo vrij mag zijn’ van Elise Mannah scoorde gemiddeld het cijfer 8,9 bij de bezoekers!

Enkele reacties:
Buitengewoon frisse voorstelling. Waarbij wij steeds weer geraakt werden door de echt- en openheid van de grand lady op het podium. Naast uit het leven gegrepen verhalen die ontroeren en laten lachen is de rode draad van de voorstelling er één om kippenvel van te krijgen. (John)

Wat geweldig om Elize op een hele andere manier te leren kennen, heel veelzijdig, en creatief. We hebben genoten! Absoluut voor herhaling vatbaar. (Ina)

Al jaren luister ik met plezier naar je muziek. Nu voor het eerst naar het theatherprogramma samen met mijn 3 zussen. We hebben enorm genoten! Erg sterk programma: de rode draad van het thema 'Als ik zo vrij mag zijn', ontroering, humor, stilte en power! Wat een talent en een uitstraling! De tijd vloog voorbij. Voor herhaling vatbaar! (4 zussen)