Theatertour Timzingt - Laatste Wil

De laatste kaarten voor Tim Zingt! Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? Timzingt gaat op zoek naar het antwoord op deze vragen.

Matthijn Buwalda - Sterrenhemel

Met een fonkelnieuw programma staat Matthijn vanaf komend najaar weer in de theaters! Samen met zijn band, zijn nieuwe album ‘Sterrenhemel’.

New Wine Zomerconferentie - LEEF!

Van 20-26 juli op Landgoed Velder in Liempde. Samen met zesduizend bezoekers nemen we veel tijd voor aanbidding, onderwijs en gebed rond het thema LEEF!

Altijd Blijven Spelen – 20 jaar Trinity

Trinity bestaat 20 jaar en ze vieren hun jubileum meer dan 20 concerten, met oude hits én nieuwe songs in een ongekende set feestvreugde.

Concerten Delise & band: 'Verborgen verhalen'

Een aantal spetterende theaterconcerten van Delise & band die je niet mag missen! Met liedjes van haar nieuwste album “Verborgen verhalen”.

Vier kerst met LEV

Een nieuw kerstprogramma van LEV vol eigen en bekende kerstmuziek.

Reveilweken 2024 - Near East Ministry

Kinderen, tieners en (jong) volwassenen hebben hun eigen programma. In kleine groepen denken we na over het thema ‘One in Christ’

Landelijke conferentie Veilige Kerk

Conferentie over het (h)erkennen, voorkomen en aanpakken van grensoverschrijdend gedrag binnen de kerk en huiselijk geweld.

Pjotr - In Het Licht

Pjotr is een Nederlandstalige christelijke rapper die lastige zaken in het leven weet om te toveren tot positieve en hoopvolle energie. Met concerten in het najaar.

Zomer Kloosterfestival: Zee van Tijd

Heb jij deze zomer behoefte aan een festival vol rust en verbinding? Met het thema ‘Zee van Tijd’ hebben we álle tijd op het Kloosterfestival! Dompel je deze zomer onder in de rust van het klooster.

Zee van Tijd ~ Herfst Kloosterfestival (35+)

Drie dagen de tijd hebben en vertragen om ruimte te maken en te ervaren... wie wil dat nou niet? Kom deze herfst naar Klooster Nieuw Sion in Diepenveen!

Theatervoorstelling Rouwt

Een aangrijpende theatervoorstelling over verlies, rouw en geloof. Naast Friesland zijn er nu ook twee nieuwe data in Dronten en Lelystad.

Christiaan Jelsma - De Verdenking

Christiaan hoorde kort na de geboorte dat zijn zoontje verdacht werd van het Downsyndroom. Over het proces dat volgde gaat zijn cabaretvoorstelling De Verdenking.

Themadag Benedictijns leiderschap

Themadag op Klooster Nieuw Sion voor iedereen die stil wil staan bij leidinggeven aan zijn of haar leven, naar de leefregel van Benedictus.

Kerk Sta Op! Conferentie met Stefan Paas

Van 20-22 september 2024 staat de Kerk Sta op voor vrede, vreugde en recht op het programma. Met sprekers als Stefan Paas, Margriet van der Kooi en Henk Jan Kamsteeg. Voor vredezoekers die nieuwsgierig zijn naar kerkzijn in deze tijd en zicht willen krijgen op de manier waarop hun plaatselijke kerk duurzaam kan vernieuwen.

Samenzangdag in Gorinchem

Samen liederen te zingen en luisteren. Welkom op de eerste Christen samenzang-dag! Op zaterdag 21 september in de Grote Kerk van Gorinchem.

Meerdaagse stilteretraite

De meerdaagse Stilteretraite op Klooster Nieuw Sion biedt je een unieke kans om nieuwe ruimte en rust te ervaren in de stilte van het klooster.

Driedaagse Bijbelstudieretraite

Retraite onder leiding van emeritus-predikant Leo Smelt, in Klooster Nieuw Sion. Naast bijbelstudie is er ruimte voor rust, natuur en eigen invulling.

Schrijvers voor Gerechtigheid & koor

Schrijvers voor Gerechtigheid organiseert in samenwerking met Rineke de Wit een prachtig concert mét projectkoor. En daar kun jij bij zijn!

Ontdek jouw verborgen impact

Webinar met impact expert Babette Porcelijn over hoe jij het verschil kan maken in de impact op onze planeet. Naar een gezonde economie met gelijke kansen op welzijn.

Rafaël Nederland Toerustingsdag

Annieke Voogt is psychiater op een acute opname afdeling van een GGZ instelling en zal op deze Toerustingsdag over verschillende ziektebeelden en kwetsbaarheden uitleg geven. Deze dag is bedoeld om iedereen binnen de kerk, die hier direct of indirect mee te maken heeft, handvatten aan te reiken en toe te rusten hoe hiermee om te gaan zodat ieder zich geliefd en aanvaard weet en we naast mensen kunnen gaan staan in al hun kwetsbaarheid.

Rafa Young Weekend 2024

Het komende Rafa Young Weekend staat het thema “Redeemed” centraal. We willen dit onderwerp samen uitpluizen, ontdekken wat God voor ons heeft in deze tijd en van Hem horen hoe wij een onderdeel mogen zijn van Zijn briljante plan!

Een rijker leven met minimaliseren

Webinar met inspirator Gera van den Berg over de kunst van het minimaliseren. Hoe kun je kiezen voor wat van waarde is en genieten van genoeg?

The Bowery: All You Weary-Tour

The Bowery gaat vergezeld van een band met topmuzikanten de theaters in. Je ziet The Bowery, je hoort Nashville.