Klooster Nieuw Sion

Meerdaagse stilteretraite

De meerdaagse Stilteretraite op Klooster Nieuw Sion biedt je een unieke kans om nieuwe ruimte en rust te ervaren in de stilte van het klooster.

Gezonde leefstijl retraite

Laat je meenemen door het ritme van de getijden en laat je inspireren door eeuwenoude kennis over puur en onbewerkt voedsel.

Retraite 'Geloof en wetenschap'

Retraite over grote levensvragen. Onderzoek met Emanuel Rutten en Dick den Hertog wat geloof en de wetenschap daarover te zeggen hebben.

Natuurretraite op Nieuw Sion

Van harte welkom op deze natuurretraite op Klooster Nieuw Sion. We nodigen je uit om een weekend dichter bij God en dichter bij de natuur te leven.

Driedaagse Bijbelstudieretraite

Retraite onder leiding van emeritus-predikant Leo Smelt, in Klooster Nieuw Sion. Naast bijbelstudie is er ruimte voor rust, natuur en eigen invulling.

Driedaagse Labyrint-retraite

Tijdens deze retraite op Klooster Nieuw Sion staat het labyrint en de labyrinttuin van het klooster als pelgrimage-vorm centraal.

Themadag Benedictijns leiderschap

Themadag op Klooster Nieuw Sion voor iedereen die stil wil staan bij leidinggeven aan zijn of haar leven, naar de leefregel van Benedictus.

Workshop Tikva op Klooster Nieuw Sion

Tijdens een Tikva-les klinkt er rustgevende muziek en worden er liefdevolle en hoopgevende woorden uit de Bijbel gesproken.

Dagworkshop: Betekenis geven aan je roots

Een dagworkshop op Klooster Nieuw Sion over je 'roots'. Met het boek 'Wortelen' van de bekende monnik Anselm GrĂ¼n als inspiratiebron.

Logeer bij nieuw Nieuw Sion

Nieuw Sion is een plek om thuis te komen. Rust en stilte speelt hier een belangrijke rol. Logeer in het gastenhuis om even tot rust te komen, om een tijd van verstilling of bezinning te hebben.

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.