Kleine concerten tot 30 bezoekers zijn weer mogelijk. Alle activiteiten worden conform de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

Elly & Rikkert: 50 jaar mooi geweest (kijk afscheidsconcert terug)

Videoconcert, TERUGKIJKEN, zondag 14 juni 2020, 20:00 - 22:30 uur

Info

 • T/m 14 juni kun je via deze pagina een kaart kopen om direct het 2 uur durende videoconcert (terug) te kijken. Daarnaast wordt een GRATIS dvd van het concert thuisgestuurd.
 • Op vrijdag 15 mei j.l. hebben Elly en Rikkert een online afscheidsconcert gegeven. Het was een emotionele en indrukwekkende avond vanuit theater Veluvine in Nunspeet. Twee uur met de mooiste liedjes uit een leven vol muziek. Voor de duizenden kijkers was het letterlijk een een feest van herkenning. De door omstandigheden noodzakelijke verandering van theaterconcert naar videoconcert maakt dat je - door de camera‚Äôs - heel dichtbij komt en de emotie van dit afscheidsoptreden voelt.

  Het concert komt niet op YouTube. Op veler verzoek daarom alsnog de mogelijkheid om een kaartje te kopen en op een zelfgekozen moment terug te kijken. Bestellers ontvangen direct na reserveren een speciale toegangslink tot het videoconcert. U kijkt vanuit uw huis, op uw eigen bank.

  Een wervelende muzikale avond - gepresenteerd door Timzingt - met heel veel bekende (kinder)liedjes van Elly en Rikkert, precies zoals het in de afgelaste theatertour zou plaatsvinden. In juli ontvangt u, als herinnering, een GRATIS dvd met de registratie van dit concert.

  Een aantal reacties van kijkers naar het concert:

  Vanavond nemen Elly & Rikkert afscheid van het podium. Een memorabel moment. Al is de zaal vanavond noodgedwongen leeg, laten we ze een staande ovatie geven vanuit onze huiskamers. Groot respect voor deze prachtige mensen en artiesten - Matthijn Buwalda

  Nostalgie, een kauwgomballenboom, een wit paard, een Oink beest, een zwaluw, Miguel, een burgemeester, al die jaren, een laatste noot en een traan van Elly. Diepe buiging. Bedankt! - Leon van Steensel

  Simpelweg dragen we hun liederen met ons mee. Dank jullie wel Elly en Rikkert. Wat hebben we vanavond van jullie genoten. En uitstekend geproduceerd! - Wilkin van de Kamp