Elly & Rikkert: 50 jaar mooi geweest (afscheidsconcert)

Amersfoort, Icoontheater, zaterdag 18 mei 2019, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Elly & Rikkert voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Wim En Ellen
Geweldige avond! We hebben genoten. Jammer dat jullie stoppen! Bedankt voor alle mooie liederen die we in de loop der jaren mochten horen, en grijs draaien. Het is jaren mooi geweest!
Jan-Dirk
Het was echt ge-wel-dig. Humor, weemoed, pijn, liefde, uitzien, het aardse leven, hoop, Hierna. Het raakte mijn hart
Thirza Ruijer
Zo genoten zoals altijd! Zo'n lieve fijne groep bij elkaar! Fijne avond gehad! Gezellig en mooi!
Lubbien
Ik vond het echt geweldig om mee te maken, emotioneel ook, soms tranen in de ogen maar ook gelachen. ach we gaan al zo lang met hen en hun muziek en liedjes mee....... de muzikanten ook alle lof!!
Karin
Oh oh oh ik kan wel een hele dag naar een concert van hen want er zijn zoveel mooie nummers..... het was mooi heel mooi
Loekie
Fantastisch feestje.Nostalgie en ontroering. En natuurlijk gelachen
Wilmy
Ontroerend mooi, intens genoten! en ook wat weemoed, zoveel jaren met regelmaat een concert bezocht, dat wil ik niet gaan missen.....
Marian
Dit is echt voor herhaling vatbaar,... het blijft mooi:-)!!! In het najaar nog een keer!

Info

De coronacrisis raakt ook de allerlaatste afscheidsconcerten van Elly en Rikkert, die gepland stonden voor dit voorjaar. Vanwege de gezondheid van Rikkert is verplaatsen naar het najaar niet mogelijk. Daarom nemen Elly en Rikkert op 15 mei definitief afscheid met een besloten videoconcert vanuit theater Veluvine in Nunspeet waarvoor u nu exclusief kunt reserveren. Boekt u voor dit online concert, dan krijgt u na afloop als aandenken ook een dvd met de registratie van het concert thuisgestuurd. Zo kunt u toch genieten van een allerlaatste concert van Elly en Rikkert.

Rikkert heeft sinds enige tijd regelmatig last van duizeligheid en problemen met zijn evenwicht. Door deze klachten - die niet verbeteren - verwacht hij geen nieuwe, uitgestelde concertreeks in het najaar meer te kunnen spelen.

Zo wil niemand het afscheid van Elly en Rikkert voorbij laten gaan. Alle betrokkenen hebben daarom de handen ineengeslagen voor een alternatief. Het is nu mogelijk om een toegangskaart te kopen voor een eenmalig besloten LIVE afscheidsconcert via internet. Bestellers ontvangen op de dag van het concert een e-mail met daarin een speciale toegangslink tot het videoconcert. Met dit initiatief helpen we Elly en Rikkert en hun vaste muzikanten ook door deze (financieel) moeilijke tijd heen. U kunt vanuit uw huis, op uw eigen bank tijdens een prachtige avond het muzikale afscheid meemaken van het duo dat zoveel heeft betekend voor de christelijke muziek.

Het wordt een wervelende muzikale avond met heel veel bekende (kinder)liedjes van Elly en Rikkert, precies zoals het in het theater zou gaan plaatsvinden. Dit videoconcert wordt gepresenteerd door Timzingt. Tijdens het eerste deel van het concert kunt u LIVE vragen indienen die Tim in de pauze aan Elly en Rikkert voorlegt. U kunt hen dan vanzelfsprekend ook persoonlijk bedanken. Naderhand ontvangt u, als herinnering, een GRATIS dvd met de registratie van dit concert.

Exclusieve toegang tot concert
U krijgt op de dag van het concert een e-mail vanuit TrueTickets met de toegangslink. Houd uw e-mail (en spambox) in de gaten. Lukt het niet om op 15 mei te kijken, dan is de opname achteraf nog 14 dagen beschikbaar om terug te kijken. Het is mogelijk het concert te bekijken op uw computer, laptop, tablet of eventueel smartphone.